Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Bun venit!

Arina Canisa Braveheart Oradinum iti ureaza bun venit pe acest site.
Bine ai venit in lumea exceptionalului ciobanesc belgian Malinois,un caine care exceleaza in disciplina, urma, agilitate, ca si caine de turma, caine de paza, protectie, IPO, KNPV,Ring. Acest site nu este creat pentru a te convinge sa cumperi un catel Braveheart!

Scopul canisei Braveheart este de selectiona, promova si mentine aceasta rasa, Malinois, respectiv un anumit tip de caine, un caine fara frica, cu aptitudini si instincte excelente, un caine sanatos si cel mai important lucru: un excelent caine de familie si de serviciu. De copil am avut mereu cel putin un caine. Am inceput cu uzualul ¨caine lup¨, Nero( care cand a avut primul cuib am descoperit ca era femela), pe urma am evoluat si am avut primul ciobanesc german cu pedigree , Arina. Urmatorul caine care ma impresionat a fost dogul german,Aias si Hera, caini extraordinari, cu un aspect si temperament deosebit. A urmat rottweiler Pancho. Toti acesti caini care mi-au fost alaturi, aveau ceva ce nu gasesc in Malinois : limite!!!!!

Aceasta este magia ciobanescului belgian Malinois!!! NU ARE LIMITE!!!

Sunt serios in aceasta privinta – chinologia. Cainii nu sunt pentru mine doar un hobby. Ei reprezinta o parte importanta a vietii mele si asa cum ei se implica total in ceea ce imi ofera, eu nu pot ramane mai prejos!

Menu
Contact
Newsletter
* = required field