Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Cuib căței Ciobănesc Belgian Malinois “H3”: Tata Farouk of Braveheart Oradinum & Mama Umara of Braveheart Oradinum

 

             În 21.04.2020 a avut loc prima montă dintre Farouk of Braveheart Oradinum și Umara of Braveheart Oradinum. Cunoscând personal câinii din liniile genealogice ale celor 2 viitori părinți al acestui cuib, ne așteptăm la un cuib cu căței cu calități deosebite, sănătoși și conform standardului Ciobănescului Belgian Malinois.

             Farouk este descendentul direct al Dilarei, câinele care a atins perfomanțe neegalate în istoria sportului chinologic românesc. Farouk a reușit perfomanța ca la doar 2 ani să câștige titlul de Vicecampion Mondial FMBB 2018 la Mondioring Categoria 1. Farouk, la doar 3 ani, a confirmat câștigând Campionatul Mondioring Romania 2019 și Campionatul Clubului de Ciobănești Belgieni Romania 2019, ambele in Mondioring Categoria 3. Farouk este testat și certificat radiologic pentru HD A (displazie de șold), ED 0 (displazie de cot), Spondy Frei, respectiv ADN identificat și testat pentru peste 30 de boli transmisibile ereditar. Această montă acoperă toate liniile actuale de top în IGP (IPO), Ring Francez, Mondioring, KNPV.

            Umara of Braveheart Oradinum este un câine tânăr, o combinație unică între linii de Ring Francez și linii de KNPV, cu calități extraordinare, cu o conformație excelentă, în curs de lucru pentru Mondioring categoria 3. Umara este descendentă directă a lui Hot Dog des 2 Sabres, un câine care are o carte de vizită impresionantă ca și performanțe mondiale în Modioring și Ring Francez, și ca și linii genealogice, acesta fiind un câine de top mondial. Pe linia mamei, Arrack’s Home Wikkie (HD A, ED 0, Spondy Free, ADN, Junior Champion Romania, Mondioring Categoria 3), se găsește o linie genealogică excelentă din KNPV ( Aaros, Robbie, Arrack’s Home Idefix, Arrack’s Home Kamatz ) .

           Aștepăm nașterea cățeilor în jurul datei de 20.06.2020.

           Cosangvinizări pentru aces cuib:

 

Câine Pedigree-ul tatălui Pedigree-ul mamei
Arrack’s Home Kamatz 3 6
Quatro NHSB 2057025 (Peeters) 4 7
Maiky van’t Heukske 4 7
Kukay’s Quatro 5 7, 8
Arasja NHSB 1656127 5 8
Utamarou des Deux Pottois 5 8
Sharky NHSB 2048548 5 8
Klemm vom Roten Falken 5, 5, 6 8, 9, 9
Elgos du Chemin des Plaines 6, 6, 7, 8, 8 8, 8, 8, 9, 9

 

          Pedigree-ul viitor al cățeilor Malinois : aici

          Farouk of Braveheart Oradinum

         Arrack’s Home Kamatz KNPV PH 2

        Arrack’s Home Idefix KNPV PH 1

      Aaros

       Quatro

       Hot Dog des 2 Sabres

       Daneskjold Dilara


Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field