Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Campionatul Mondial FCI Mondioring 2016 Battice, Belgia

Anul acesta Campionatul Mondial FCI Mondioring 2016 a avut loc in Battice, Belgia, 28.09-02.2016. A fost o experinta extraordinara! Am reintalnim o multime de prieteni din toate colturile lumii, arbitri, oameni de atac, crescatori de Malinois adevarati, competitori impatimati. O adevarata sarbatoare mondiala a Mondioring-ului!

Am participat cu Dilara. Din nou Dilara a demonstrat ca este cel mai valoros caine a Romaniei. Dupa un an in care a nascut de 2 ori, am obtinut cel mai bun rezultat al Mondioring-ului romanesc.  Dupa ultima nastere, incet, incet si-a revenit in forma si am inceput sa ne antrenam. Nu am ajuns in maxim de forma in acest an. Ne pregatim pentru anul viitor, respectiv cele 2 maxime de forma FMBB 2017 Germania  si FCI 2017 Spania.   Multumesc echipei mele speciale, a adevaratilor prieteni care au fost alturi de noi si ne-au ajutat si sprijinit!

Doresc sa mentionez ca in acest an Romania a avut cea mai mare echipa de pana acum la campionatele FCI Mondioring: 1 caine la  cat 1, 1 caine la cat 2 si 2 caini la cat 3, respectiv 2 oameni de atac la super selectia mondiala.

Speram la rezultate mai bune in anii viitori la rezultate mai bune! Speram in anii viitori sa se gaseasca sponsori care sa aiba puterea sa sponsorizeze (macar) partial echipa reprezentativa, nu doar indivizi ai echipei. Speram ca la  urmatoarele campionate mondiale team leader-ul sa aiba puterea, timpul si capacitatea de a se preocupa activ de responsabilitatile date de titulatura, sa patrunda mai bine regulamentele si informatiile transmise de catre organizatori, pe care sa le poata reda echipei pe care o reprezinta.


Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field