Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Obiectivele Canisei Braveheart Oradinum Malinois

           Canisa of Braveheart Oradinum este o canisă mică de Ciobănesc Belgian Malinois. Canisa reprezintă un hobby născut din dragostea pentru această rasă deosebită! Şi pentru acest hobby suntem dispuşi să facem eforturi doesebite, să investim bani, timp şi muncă, pentru a cunoaşte, pentru a învăţa şi încerca să dezvoltăm varietatea Malinois. Facem aceste eforturi cu tot sufletul şi se pare că ne cuprinde tot mai profund. Suntem convinşi că această canisă poate oferi oricând o calitate cel puţin confortabilă, dacă nu excelentă, pentru un căţel Malinois.

           Obiectivul canisei noastre este reproducţia  rasei Malinois, a unui câine sănătos, cu aplicaţii utilitare disponibile pe scară largă (poliţie, salvare, câine de urmărire, agilitate, ascultare şi comportament, dar, de asemenea, un excelent câine de familie). Un factor important în această reuşită este dată de conductor sau stăpân, respectiv de modul şi tehnica de lucru. Toţi aceşti factori pot defini o echipă performantă  sau o echipă mai puţin performantă. Cunosc mulţi conductori sau stăpâni excelenţi cu câini de o valoare scăzută.

          Canisa noastră reproduce doar câini sănătoşi, cu aptitudini de muncă deosebite şi atestate. În prezent, canisa noastră îşi pregăteşte câinii pentru IPO, unul dintre cele mai reprezentative şi performante sporturi mondiale. Căţeii canisei noastre se regăsesc în toate sporturile canine ( IPO, Ring, KNPV) şi de asemenea, în calitate de câini de serviciu.

         Pedigree-ul –  Noi considerăm pedigree-ul un element extrem de important. Prin acest act nu se confirmă doar genealogia câinelui, ci se poate obţine şi o idee pertinentă despre valoarea, aptitudinile câinelui respectiv, pe multe generaţii anterioare. Totuşi, acest document de origine, nu este o garanţie a genealogiei reale.  Of Braveheart Oradinum garantează originea căţeilor săi!


Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field