Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Seminar KNPV cu Marc Peeters 02-05.05.2010

           Salut tuturor! Asa cum am anunțat cu ceva timp în urmă, în perioada 02 – 05.05.2010, am avut deosebita plăcere să lucrăm cu și să învățăm de la Marc Peeters. Marc, împreună cu familia sa, Sandra, Femke și Jens, au sosit în seara de 30.04.2010.
           Am început seminarul cu o parte pur teoretică, în care Marc a evidențiat ideile principale despre geneză, statistici, principiile de utilitate și exercițiile specifice KNPV-ului. Marc, de asemenea, a evidențiat frumusețea și eficiența, usurința de punere în practică reală, munca individuală a câinelui, a exercițiilor din cadrul programului KNPV. De asemenea, a prezentat regulile omului de atac, diferențele dintre omul de atac de antrenament și competiție.
           A urmat partea practică. In această parte practică Marc ne-a explicat și exemplificat rând pe rând, fiecare dintre exercițiile prezentate în partea teoretică. Marc, împreună cu puppy trainerii săi, Femke si Jens, ne-a arătat și explicat modul său de socializare și pregătire a cățeilor.
           Țin să remarc calitățile tutoriale ale lui Marc, care a fost foarte deschis și constructiv, răspunzând fiecărei solicitări și întrebări în detaliu.
           Îi sunt recunoscător lui Marc că ne-a oferit această ocazie deosebită – am învățat și am lucrat împreună. Acest seminar a reprezentat un fel de nou început în lumea K9. Cred că este de apreciat faptul că Marc ne sprijină și ne învață – în limitele cunoștintelor pe care le-a acumulat el – să ne ridicăm și noi la un nivel superior în dresajul canin.


One Response to “Seminar KNPV cu Marc Peeters 02-05.05.2010”
  • pety May 22nd, 2010 at 1:36 pm

    Salut sunt Pety si in primul rand vreau sa-i multumesc lui Alex si totodata sa-l si felicit pt seminar.Sunt f. bucuros ca am participat la acest seminar unde am invatat f multe, dar mai am si mai multe de invatat. Sper sa se promoveze cat mai mult knpv in Romania si sa formam cat mai multi caini care sa dea acest examen. Tot respectul pt Marc si pt ceea ce a facut si face pt noi, dar si pt Alex care a facut posibil acest lucru, adica sa-l avem pe Marc in Romania. Astept urmatorul caine de la Alex care sa faca knpv.
    pa pa ne mai auzim

Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field