Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Seminar KNPV cu Marc Peeters 02-05.05.2010

Salut tuturor! Asa cum am anuntat cu ceva timp in urma, in perioada 02-05.05.2010, am avut deosebita placerea sa lucram cu si sa invatam de la Marc Peeters. Marc impreuna cu familia sa, Sandra, Femke si Jens au sosit in seara de 30.04.2010.
Am inceput seminarul cu o parte pur teoretica, in care Marc a evidentiat ideile principale despre geneza, statistici, principiile de utilitate si exercitiile specifice KNPV-ului. Marc, de asemenea, a evidentiat frumusetea si eficienta, usurinta de punere in practica reala, munca individuala a cainelui, a exercitiilor din cadrul programului KNPV. De asemenea, a prezentat regulile omului de atac, diferentele dintre omul de atac de antrenament si competitie.
A urmat partea practica. In aceasta parte practica Marc ne-a explicat si exemplificat rand pe rand, fiecare dintre exercitiile prezentate in partea teoretica. Marc impreuna cu puppy trainerii sai, Femke si Jens, ne-au aratat si explicat modul sau de socializare si pregatire a cateilor.
Tin sa remarc calitatile tutoriale ale lui Marc, care a fost foarte deschis si constructiv, raspunzand fiecarei solicitari si intrebari in detaliu.
Ii sunt recunoscator lui Marc ca ne-a oferit aceasta ocazie deosebita – am invatat si am lucrat impreuna. Acest seminar a reprezentat un fel de nou inceput in lumea K9. Cred ca este de apreciat faptul ca Marc ne sprijina si ne invata – in limitele cunostintelor pe care le-a acumulat el – sa ne ridicam si noi la un nivel superior in dresajul canin.


One Response to “Seminar KNPV cu Marc Peeters 02-05.05.2010”
  • pety May 22nd, 2010 at 1:36 pm

    Salut sunt Pety si in primul rand vreau sa-i multumesc lui Alex si totodata sa-l si felicit pt seminar.Sunt f. bucuros ca am participat la acest seminar unde am invatat f multe, dar mai am si mai multe de invatat. Sper sa se promoveze cat mai mult knpv in Romania si sa formam cat mai multi caini care sa dea acest examen. Tot respectul pt Marc si pt ceea ce a facut si face pt noi, dar si pt Alex care a facut posibil acest lucru, adica sa-l avem pe Marc in Romania. Astept urmatorul caine de la Alex care sa faca knpv.
    pa pa ne mai auzim

Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field