Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Marc, Sandra, Jens și Femke în România

           Săptămâna trecută Marc și familia sa au sosit în România. Mă bucur că au profitat de invitația mea de a vizita România. Este prima lor vizita în Europa de Est. Am avut mai multe antrenamente împreună în Oradea și Cluj. Marc a vizitat Oradea, Clujul, Cincis, Sibiul și Centrul Chinologic de la Sibiu, Transfăgărășanul și Branul.

           Antrenamentele împreună cu Marc au fost din nou extraordinare.  Apreciez mult stilul de lucrul a lui Marc. Găsești în stilul său toate principiile de învățare foarte bine aplicate. Și un lucru important! De fapt, cel mai important: înainte de a face ceva, gândește-te ce ai de făcut pentru a ajunge acolo unde vrei. În detaliu! Acestea se văd în modul lui de lucru cu câinii. Și în rezultatele câinilor săi. Ok , are și un back-up puternic: Sandra, Jens și Femke. Jens (4 ani) și Femke (7 ani), încep să lucreze cu câinii în același stil ca tatăl lor, calm și cu multă dragoste. De asemenea, împreună cu Marc am văzut mai mulți juniori  la lucru, din monta Darwin & Bianca și mai mulți pui din ultimele cuiburi, Kamatz & Tika și Kamatz & Cici. Eu sunt mulțumit de calitatea cățeilor și voi continua să folosesc acești masculi pentru următoarele monte.

           În 24.08 au plecat spre casă însoțiți de 2 căței Braveheart, Beezer (mama Tika) și Caramel (mama Cici).


One Response to “Marc, Sandra, Jens și Femke în România”
  • Marc Peetersw August 29th, 2009 at 9:46 pm

    Hi Alex,
    we enjoyed our trip to Romania very much. We would like to thank you (and of course Ondine) again for your hospitallity. I liked the training with you. It was a very interesting experience. The two pups from your kennel we took back home are doing great. I’m looking forward to meet again.

    greetings and take care.

    Marc

Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field