Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Marc, Sandra, Jens si Femke in Romania

    Saptamna trecuta Marc si familia sa au sosit in Romania.  Ma bucur ca au profitat de invitatia mea de a vizita Romania. Este prima lor vizita  in Europa de est.  Am avut mai multe antrenamente impreuna  in Oradea  si Cluj. Marc a vizitat Oradea, Clujul, Cincis,  Sibiul si centrul chinologic de la Sibiu, Transfagarsanul si Branul.

   Antrenamentele ampreuna cu Marc au fost din nou extraordinare.  Apreciez mult stilul de lucrul a lui Marc. Gasesti in stilul sau toate principiile de invatare foarte bine aplicate.  Si un lucru important !  De fapt cel mai important: inainte de a face ceva,  gandeste-te ce ai de  facut pentru a ajunge acolo unde vrei. In detaliu!!! Acestea se vad in modul lui de  lucru cu cainii . Si rezultatele cainilor sai. Ok , are si un back-up puternic : Sandra, Jens si Femke.  Jens (4 ani)si Femke(7 ani)  incep sa lucreze cu caini in acelasi stil ca al tatalui lor, calm si cu multa dragoste. De asemenea, impreuna cu Marc am vazut mai multi juniori  la  lucru, din monta Darvin &Bianca  si mai multi pui din ultimele cuiburi, Kamatz&Tika si Kamatz&Cici.  Eu sunt multumit de calitatea cateilor si voi continua sa folosesc acesti masculi pentru urmatoarele monte.

     In 24.08 au plecat spre casa insotiti de 2 catei Braveheart , Beezer(mama Tika ) si Caramel(mama Cici).

.


One Response to “Marc, Sandra, Jens si Femke in Romania”
  • Marc Peetersw August 29th, 2009 at 9:46 pm

    Hi Alex,
    we enjoyed our trip to Romania very much. We would like to thank you (and of course Ondine) again for your hospitallity. I liked the training with you. It was a very interesting experience. The two pups from your kennel we took back home are doing great. I’m looking forward to meet again.

    greetings and take care.

    Marc

Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field