Canisa de Ciobanesc Belgian Malinois

Despre puii Braveheart

           Canisa Braveheart Oradinum este dedicată să reproducă pui sănătoși fenotipici. Braveheart Oradinum își asumă atitudinea de sportivitate în toate manifestările canine și își ia angajamentul de a îmbunătăți Ciobănescul Belgian Malinois. Nu vom denigra alți proprietari, câini sau crescători. Dar… vom notifica C.O.R. , A.Ch.R. si FMBB, despre acțiuni care considerăm că nu reprezintă cele mai bune interese ale rasei. Vom menține standarde ridicate de întreținere ale câinilor noștri și ne vom stradui să dezvoltăm potențialul maxim al fiecărui câine din canisa noastră. Întreaga activitate a canisei Braveheart Oradinum se desfășoară în concordanță cu regulamentele F.C.I., FMBB, A.Ch.R. și C.O.R.. Pentru reproducție vor fi folosiți câini sănătoși și care prezintă caracterul specific al Ciobănescului Belgian Malinois. Toți câinii de reproducție sunt examinați și declarați sănătoși în privința displaziei coxofemurale, displaziei de cot și, eventual, spondilizei lombare. Canisa noastră a început identificarea ADN a  bolilor genetice.

           Toți cățeii Braveheart sunt crescuți într-un mediu sănătos și cu o socializare adecvată. Toți cățeii malinois vor fi vaccinați și tratați în funcție de recomandările medicului veterinar. Înainte de a fi plasați noilor proprietari, puii vor fi identificați prin chip sau/și tatuaj. Fiecare chip va fi înregistrat la C.O.R. si R.E.C.S.. Puii pot fi plasați noilor proprietari începând cu vârsta de minimum 8 săptămâni. Toți noii proprietari vor fi ajutați și consiliați pentru o cât mai bună dezvoltare fizică și psihică a cățeilor Malinois Braveheart Oradinum.

           Noul proprietar al unui cățel Ciobănesc Belgian Malinois din canisa Braveheart Oradinum va beneficia de următoarele garanții:

           Toți cățeii Ciobănesc Belgian Malinois Braveheart vor fi examinați și vor obține un certificat de sănătate și declarați sănătoși înainte de a ajunge la noii proprietari. Sănătatea generală a cățeilor este garantată 24 de ore de la plecarea din canisă.

           Canisa of Braveheart Oradinum, conform normelor și legislației românești și europene, va demara colaboarea cu noul proprietar al unui cătel Malinois, printr-un contract (care va defini clar termenii ambelor părți), factura de proveniență, certificatul de calitate, certificatul de conformitate și instrucțiuni de utilizare.

           Marea majoritate a cățeilor Malinois ai canisei noastre sunt rezervați în urma planificării montei și înainte de a se naște. Din acest motiv vă recomandăm, ca pentru orice detalii, să nu ezitați în a ne contacta pe mail sau telefonic.

 


Leave a Reply

Menu
Contact
Newsletter
* = required field